fbpx

Haradinaj: Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë konfirmoi themelet e pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *