fbpx

Qeveria e RMV-së dhe Ambasada e Zvicrës përuruan fabrikën për pastrimin e ujërave të zeza në Koçan, premtuan edhe ndërtimin e tjerave

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *