fbpx

Përfundoi regjistrimi provë i popullatës në RMV, tridhjetë qytetarë refuzuan të nënshkruhen

Regjistrimi provë i popullsisë është realizuar në trembëdhjetë komuna në vend nga ana e  Zyrës Shtetërore të Statistikave.

Gjatë kohës së regjistrimit provë, tridhjetë njerëz refuzuan të regjistroheshin. Ndërsa ky proces u cilësua si i suksesshëm dhe pa probleme të mëdha, transmeton Vecer.

Regjistrimi zyrtar do të fillojë në prill 2020, me ç’rast të gjithë qytetarët janë të detyruar të regjistrohen, dhe i njëjti pritet të kushtojë më shumë se tetë milionë e gjysmë euro.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close