fbpx

Padi penale për drejtorin e ISHP-së, ka bërë dëm mbi 660 mijë euro

Drejtori i Institut për Shëndet Publik (ISHP), Shaban Memeti, por edhe udhëheqësi i sektorit për logjistikë dhe çështje juridike-financiare dhe referent për pagesa të kërkesave, kanë marrë padi penale nga Policia Financiare (PF), e cila i ngarkon se duke refuzuar të paguajnë borxhe, i kanë shkaktuar dëm ISHP-së për 40.71 milionë denarë, gjegjësisht mbi 660.000 euro, njofton Portalb.mk.

Memeti, dhe udhëheqësi V.S., por edhe Z.B., në periudhën prej 2010 deri në vitin 2017-të nuk kanë ndërmarrë masa dhe veprime për pagesën e kërkesës së ISHP-së ndaj qytetarëve dhe ndërmarrjeve, dhe me atë i kanë shkaktuar dëm buxhetit të institucionit publik, thonë nga PF.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button