fbpx

Jeni gati të qeshni? Këto foto tregojnë ‘vuajtjet’ e njerëzve të gjatë

Të jesh i gjatë nuk është gjë aq e bukur sa ç`mund të duket. Njerëzit e gjatë përballen me situata të vështira gjatë përditshmërisë dhe askush nuk mund t`i kuptojë. Në një galeri fotosh të postuara në BoredPanda tregojnë qartë se si njerëzit e gjatë përballen me vështirësi për shkak të gjatësisë së tyre. Nga përqafimet me sakrifica e deri te vëshirësitë për të menaxhuar lavamanin apo tualetin, këto janë “vuajtjet” e njerëzve të gjatë.

Mamit i duhet të ngjitet mbi tavolinë për të përqafuar të birin.

Edhe kjo vajzë duhet të sakrifikojë për të marrë një puthje.

Kur të duhet një pasqyrë shtesë.

Dikujt tjetër i duhet të ulet në gjunjë për të përdorur lavamanin.

Famirësisht, karrigia para ishte e lirë.

Thjesht këtij djali i duhet të përkulë pak kokën për të përdorur tualetin.

Miqësia e ngushtë nuk njeh gjatësi!

Ky djalë duket sikur e ka përplasur kokën shumë herë në tavan.

Ndërsa ky nuk mund të ulej në një avion nëse nuk do të kishte hapësirë ekstra në ndenjësen e tij.

Këtij burri i duhej të ulej kështu gjatë intervistës në mënyrë që kameramani ta fokusonte.

Infermieres iu desh të ngjitej diku që të maste pacientin.

Fotografia e pashaportës nuk mund të kishte qenë më e vështirë se kaq për t`u shkrepur.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button