fbpx

Deskoska thotë se sistemi AKMIS po respektohet, gjykatat kanë teknologji të vjetërsuar dhe mungesë të resurseve njerëzore

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *