fbpx

Shoqata Ekologjike e Maqedonisë dhe platforma “Miqtë e Sharrit” diskutuan si të mbrohet Mali Sharr si park nacional

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *