Është paraburgosur Jahi Jahiu – i dyshuari për ryshfet në tenderë të Fondeve IPA

Pas dyshimeve se ka marrë ryshfet në vlerë prej 39.930 euro, për sekretarin shtetëror të Ministrisë për Shoqëri Informatike dhe Administratë (MSHIA), Jahi Jahiu është parashtruar masë e paraburgimit 30-ditor, transmeton Portalb.mk. Jahiu sipas informatave të Makfax tashmë është dërguar në Burgun e Shuto Orizares. Përndryshe, paraburgimi i Jahiut vjen me kërkesë të Prokurorisë Themelore … Continue reading Është paraburgosur Jahi Jahiu – i dyshuari për ryshfet në tenderë të Fondeve IPA