fbpx

Enti i Statistikave: Regjistrimi do të përfshijë të gjitha kategoritë

Vonesat në miratimin e ligjit për regjistrimin e popullsisë nuk do ta pengojnë ose shtyjnë procesin i cili duhet të fillojë në 1 prill të vitit të ardhshëm. Kështu deklaroi drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Apostoll Simovski në sqarimin që kërkuan mediat në lidhje me prolongimet e sjelljes së ligjit, transmeton Alsat-M.tv.

“Ata persona që jetojnë në shtet, pavarësisht a kanë ose jo nënshtetësi maqedonase, përveç në rastet kur janë të huaj dhe janë më pak se një vit në këtë shtet, janë pjesë e regjistrimit. Regjistrimi bëhet në bazë të përcaktimit “vendbanim i zakonshëm”, deklaroi Simovski.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close