fbpx

Hazard letër të hapur dhe emocionuese Chelseat dhe tifozëve: Erdha si 21-vjeçar, por largohem si burrë për të ndjekur ëndrrën Real Madrid

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *