fbpx

Protesta e SASHK-ut: Do të radikalizojmë protestat tona, deri në realizimin e kërkesave (FOTO)

Kërkesat kryesore ishin paga të dinjitetshme me rritje për 25%, zbatimin e ligjeve dhe përmirësimin e statusit social të punonjësve të institucioneve sociale.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *