fbpx

Do të mbahet festival veror disa ditësh “Matka summer fest 2019”

Për herë të parë këtë vit do të mbahet evenimenti kulturor interdisciplinar “Matka summer fest” që paraqet festival veror disa ditësh, ku në ambient të hapur (open air) do të gërshetohen arte të ndryshme.

Evenimenti qendror i festivalit janë koncertet që do të mbahen më datë 28 dhe 29 qershor ku do të marrin pjesë Blla blla blla dhe Offchestra (28 qershor) si dhe Muhamed Ibrahimi dhe Jericho (29 qershor) të cilët do të jenë të përcjellë nga dj Electron dhe dj Pitti.

Krahas evenimentit qendror, si program plotësues do të jenë edhe ekspozita disaditëshe me fotografi nga Matka të bëra nga disa fotograf të rinj si dhe performance tjera që do të mbahen disa ditë para koncerteve qendrore.

Festivali “Matka summer fest” është mbështetur nga Ministria e kulturës së RMV.

Hyrja në të gjitha evenimentet e festivalit është falas.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button