fbpx

Mbuloni veprat e këqija me…

“Frikësoju Allahut kudo që të jesh, mbuloni veprat e këqija me vepra të mira dhe me njerëzit silluni me moral të lartë”

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button