fbpx

Apeli i ka refuzuar paditë për shpifje kundër Bogoeskit, Ahmeti dhe Xhaferi nuk kanë të drejtë për dëmshpërblim

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *