fbpx

Ai i shikon zemrat dhe veprat tuaja…

“Vërtetë Allahu nuk shikon bukurinë e as pasurinë tuaj, por i shikon zemrat dhe veprat tuaja”

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button