fbpx

Nxitoni dhe pendohuni për…

“Nxitoni dhe faleni namazin para se t’i kalojë koha, nxitoni dhe pendohuni për mëkatet tuaja para se t`u arrijë vdekja”

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button