fbpx

Frikësohuni nga….

“Frikësohuni nga lutja (duaja) e atij që i është bërë padrejtësi, sepse mes atij dhe Allahut nuk ka perde”

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button