fbpx

Të drejtat e muslimanit ndaj muslimanit janë…

“Të drejtat e muslimanit ndaj muslimanit janë pesë: kthimi i selamit, vizita e të sëmurit, përcjellja e xhenazes, përgjigjja në ftesën e tij dhe dëshira për shëndet kur të teshtitet”

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button