fbpx

Është mbyllur “Nefa Mebel” në Maqedoni dhe Serbi, blerësit janë mashtruar, nuk i kanë marrë porositë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *