Disa marrëveshje u nënshkruan në mbledhjen e parë të përbashkët të qeverive të Malit të Zi dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *