fbpx

Më i miri në mesin tuaj është…

“Më i miri në mesin tuaj është ai i cili e mëson Kur’anin dhe të tjerëve ua mëson atë”

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button