Sela: Kauza jonë nuk përfundoi me rrëzimin e Gruevskit, por vazhdon deri tek anëtarësimi i vendit në NATO dhe BE

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *