fbpx

Besimtari jeton dhe ndihet mirë me…

“Besimtari jeton dhe ndihet mirë me të tjerët; dhe kush nuk jeton dhe nuk ndjehet mirë me të tjerët nuk ka dobi prej tij”

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button