Eurovision: Islanda shfaqi flamurin e Palestinës në Izrael, shkaktoi reagime në publik (VIDEO)

Përfaqësuesit e Islandës kanë shkaktuar pakënaqësi në publikun izarelit në Eurovision.

Eurovision 2019 po mbahet në Izrael, vend ky që ka probleme të përhershme politike me Palestinën, transmeton Koha.net.

Në një moment, përderisa po lexoheshin votat e Islandës dhe regjia u fokusua te përfaqësuesit e këtij shteti, grupi Hatari, të cilët shfaqën flamurin e Palestinës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button