fbpx

Musliman i vërtetë është ai nga…

“Musliman i vërtetë është ai nga gjuha dhe duart e të cilit janë të sigurtë muslimanët e tjerë, kurse besimtar i vërtetë është ai nga i cili njerëzit e kanë të garantuar gjakun (jetën) dhe pasurinë  e tyre”

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button