Rama: Çdo njeri që prek zgjedhjet më 30 qershor, nuk do lejohet përjetë të hyjë në SHBA dhe vendet e BE-së

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *