Më 21 maj do të hapet ekspozita “Udhëtim nëpër ëndërr” nga piktori Avni Xh. Behluli

Qendra Informative Kulturore – Shkup nëpërmjet një njoftim dërguar në media ju fton në ekspozitën e grafikave dhe vizatimeve të titulluar “Udhëtim nëpër ëndërr”, nga piktori Avni Xh. Behluli.

Ekspozita do të hapet me 21 maj, 2019, në sallonin Imperial 1, me fillim në orën 20:00 dhe do të zgjasë deri me 31 maj, 2019.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button