fbpx

Pastërtia në Tetovë: Komuna thotë se ka shfrytëzuar 122 mijë euro fonde nga IPA për kosha dhe kamion plehrash

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *