fbpx

Evanescence: My immortal

Kënga: My immortal
Grupi: Evanescence
Albumi: Fallen

Evanescence është një grup rok e themeluar në Little Rock, Arkansas në 1995 nga këngëtarja/pianistja Amy Lee dhe kitaristi Ben Moody.

Pas dy xhirimeve private dhe një CD demo “Origin”, si edhe me ndihmën e disa ndërmarrjeve të fuqishme në vitin 2000, banda arriti të realizojë albumin e saj të parë : “Fallen” në 2003 që arriti të shesë më shumë se 15 milion kopje në mbarë botën. 

Më pas pasuan albumet  “Anywhere but Home”, “The Open Door”, që shiten më shumë se gjashtë milion kopje në mbarë botën si dhe albumi i tretë Evanescence.

Amy Lee dhe vokali i saj i pazëvendësueshëm ka sjellë grupin në majat e suksesit.

Ueb sajti i Evanescence

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close