fbpx

Prej nesër shkupjanët do të mund t’i paguajnë faktuarat e mbetura për ujë dhe mbeturina pa kamatë

Prej nesër 13 maj e deri më 28 qershor qytetarët e Shkupit do të kenë mundësi t’i paguajnë faturat e mbetura për ujë dhe për mbeturina pa kamatë, përcjell Portalb.mk.

Personat fizik dhe juridik do të mund të paguajnë borxhin e tyre me realizim të marrëveshjes deri në 24 këste, në varësi të borxhit që kanë.

“Shfrytëzuesit të cilët kanë borxh për ujin e harxhuar dhe për mbeturina, kanë mundësi që atë ta paguajnë pa llogaritur kamatën për pagesë të vonuar”, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” dhe nga NP “Higjiena komunale”.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close