fbpx

Rrëfime nga guaca

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. cka vlen per librin Motto vlen edhe per shkrimet tua.
    cka eshte Xhyngiogllu ne boten e mendimit filozofik a nuk je ti Salo te ne dhe jo vetem te ne? Kush ka faj qe shkrimet tua nuk perkthehen dhe nuk dynden neper bote, fillimisht ne bibliotekat e dy shteteve tjera shqiptare pastaj ne Evrope dhe gjetiu? Kush ka faj qe ne Ministrine e kultures as kur udheheqen nga shqitare nuk e prek fare vizioni per kulturen shqiptare ne vend dhe jashte, nje cete keshilltaresh per cka shkuan gjithe ato pare populli ne kohe krize cfare e keshilluan Asafin me cka do te mbahet mend mandati i tij? Ministria e arsimit, han e dan udhehequr nga shqiptare, cfare beri qe profesoret universitare te kalibrit te Salajdinit, Pajazitit, Fatmir Sulejmanit, Mersel Billalit e shume te tjerevfe te formesohen si libra prej te cilave studentet do te mesojne e nuk do te argetohen si prej librave me gjepura te tipit te Veton Latifit? Kuda plovi ovaj brod??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe

Close