fbpx

Komunat shqiptare në rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë

Komunat me shumicë shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në zgjedhjet presidenciale, në garën mes dy kandidatëve presidencial, Gordana Siljanovska dhe Stevo Pendarovski, në rrethin e dytë të zgjedhjeve kanë votuar në këtë mënyrë:

Komuna e Çairit
Komuna e Dibrës
Komuna e Gostivarit
Komuna e Haraçinës
Komuna e Kërçovës
Komuna e Likovës
Komuna e Sarajit
Komuna e Studeniçanit
Komuna e Stugës
Komuna e Tetovës
Komuna e Zhelinës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button