Ora 18:30, këto janë komunat me dalje më të ulet dhe më të lartë në zgjedhjet e sotme në RMV (FOTO)

Deri në ora 18.30 sot në rrethin e dytë të zgjedhjeve në Republikën e Maqedonisë së Veriut kanë votuar 801.457 votues, apo 44.53% nga numri i votuesve të regjistuar, njoftoi në konferencën për shtyp Komisioni Shtetëror Zgjedhor, transmeton Portalb.mk.

Jehona më e lartë është në komunën Kriva Pallankës, Damir Kapisë dhe Demir Hisarit, ndërkaq jehona më e ulët është në Zhelinë, Bogovinë, Centar Zhupa.

LEXO: RMV, u arrit censusi me daljen e votuesve deri në ora 18:30, pritet të dihet se kush do fitojë (Infografik)

Komunat që kanë jehonë më të madhe të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të madhe te votuesve, 5 maj 2019 ora 18:30
Komunat që kanë jehonë më të madhe te votuesve, 5 maj 2019 ora 18:30

Komunat që kanë jehonë më të vogël të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të vogël te votuesve, 5 maj 2019 ora 18:30

******************************

17.55 – Deri në ora 17.00 sot në rrethin e dytë të zgjedhjeve në Republikën e Maqedonisë së Veriut kanë votuar 687.683 votues, apo 38.25% nga numri i votuesve të regjistuar, njoftoi në konferencën për shtyp Komisioni Shtetëror Zgjedhor, transmeton Portalb.mk.

Jehona më e lartë është në komunën e Makedonski Brodit, Kriva Pallankës, Damir Kapisë dhe Demir Hisarit, ndërkaq jehona më e ulët është në Zhelinë, Bogovinë, Centar Zhupa.

LEXO: RMV, dalja e votuesve deri në ora 17:00, ky është dallimi me rrethin e parë (Infografik)

Komunat që kanë jehonë më të madhe të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të madhe te votuesve, 5 maj 2019 ora 17:00

Komunat që kanë jehonë më të vogël të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të vogël te votuesve, 5 maj 2019 ora 17:00

LEXO: Maqedonia e Veriut voton për zgjedhjen e presidentit të ri të shtetit, votat e shqiptarëve mund të bëjnë dallimin

Sipas ligjit, në rrethin e dytë fitore shënon kandidati i cili do të marrë shumicën e votave, nëse në votime do të dalin më shumë se 40% e qytetarëve me të drejtë vote, gjegjësisht së paku 723.253 vota, njofton Portalb.mk.
LEXO: Presidencialet në RMV, ky është numri i votave që duhet një kandidat t’i merr për të fituar që në rrethin e parë

***************************************************************

15.30 – Deri në ora 15.00 sot në rrethin e dytë të zgjedhjeve në Republikën e Maqedonisë së Veriut kanë votuar 527.068 votues, apo 30.34 % nga numri i votuesve të regjistuar, njoftoi në konferencën për shtyp Komisioni Shtetëror Zgjedhor, transmeton Portalb.mk.
Deri në këtë moment njoftoi zëdhënësi Admir Shabani, kanë ardhur të dhëna për 95.67 % nga vendvotimet në shtet.
Jehona më e lartë është në komunën e Makedonski Brodit, Demir Kapisë, Krushevës, Berovës dhe Kriva Pallankës, ndërkaq jehona më e ulët është në Zhelinë, Bogovinë, Centar Zhupa.

Komunat që kanë jehonë më të madhe të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të madhe te votuesve, 5 maj 2019 ora 15
Komunat që kanë jehonë më të madhe te votuesve, 5 maj 2019 ora 15

Komunat që kanë jehonë më të vogël të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të vogël te votuesve, 5 maj 2019 ora 15
Komunat që kanë jehonë më të vogël te votuesve, 5 maj 2019 ora 15

LEXO: Maqedonia e Veriut voton për zgjedhjen e presidentit të ri të shtetit, votat e shqiptarëve mund të bëjnë dallimin

Sipas ligjit, në rrethin e dytë fitore shënon kandidati i cili do të marrë shumicën e votave, nëse në votime do të dalin më shumë se 40% e qytetarëve me të drejtë vote, gjegjësisht së paku 723.253 vota, njofton Portalb.mk.
LEXO: Presidencialet në RMV, ky është numri i votave që duhet një kandidat t’i merr për të fituar që në rrethin e parë

********************************

13.30 – Deri në ora 13.00 sot në rrethin e dytë të zgjedhjeve në Republikën e Maqedonisë së Veriut kanë votuar 359.024 votues, apo 20.73 % nga numri i votuesve të regjistuar, njoftoi në konferencën për shtyp Komisioni Shtetëror Zgjedhor, transmeton Portalb.mk.
Deri në këtë moment njoftoi zëdhënësi Admir Shabani, kanë ardhur të dhëna për 95.39 % nga vendvotimet në shtet.
Jehona më e lartë është në komunën e Prilepit, Krushevës, Kratovës, Berovës dhe Kriva Pallankës, ndërkaq jehona më e ulët është në Zhelinë, Bogovinë, Vrapçishtë.

Komunat që kanë jehonë më të madhe të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të madhe te votuesve, 5 maj 2019 ora 13
Komunat që kanë jehonë më të madhe te votuesve, 5 maj 2019 ora 13

Komunat që kanë jehonë më të vogël të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të vogël te votuesve, 5 maj 2019 ora 13
Komunat që kanë jehonë më të vogël te votuesve, 5 maj 2019 ora 13

********************************
10.30 – Deri në ora 10.00 sot në rrethin e dytë të zgjedhjeve në Republikën e Maqedonisë së Veriut kanë votuar 99.192 votues, apo 6.31 % nga numri i votuesve të regjistuar, njoftoi në konferencën e parë për shtyp Komisioni Shtetëror Zgjedhor, transmeton Portalb.mk.
Deri në këtë moment njoftoi zëdhënësi Admir Shabani, kanë ardhur të dhëna për 88.10 % nga vendvotimet në shtet.
Jehona më e lartë është në komunën e Berovës, Demir Kapisë, Ktartovës dhe Kriva Pallankës, ndërkaq jehona më e ulët është në Bogovinë, Vrapçishtë dhe në Dibër.

Lexo edhe: RMV, dalja e votuesve deri në ora 10, ky është dallimi me rrethin e parë

Komunat që kanë jehonë më të madhe të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të madhe të votuesve janë:
Komunat që kanë jehonë më të madhe të votuesve

Komunat që kanë jehonë më të vogël të votuesve janë:

Komunat që kanë jehonë më të vogël te votuesve 5 MAJ 2019
Komunat që kanë jehonë më të vogël te votuesve 5 MAJ 2019

LEXO: Numërimi i votave nga KSHZ, fitoi kandidati i LSDM-së, Stevo Pendarovski 
LEXO: Pendarovski: Do të jem president prej të cilit nuk do të turpëroheni 
LEXO: Siljanovska dhe Mickoski: VMRO kërkon zgjedhje të parakohshme parlamentare
LEXO: Ahmeti: Pendarovskit i uroj sukses, të bëj detyrën sipas parimit të konsensualitetit
LEXO: Alternativa: Këto zgjedhje dëshmuan se shumica e qytetarëve janë për vlera perëndimore
LEXO: LSDM fitoi edhe në komunat Ohër dhe Novosellë
LEXO: MBP: Procesi zgjedhor kaloi qetë, tre raste u vërtetuan për fotografim të fletëvotimit dhe një rast votim i organizuar
LEXO: Këto janë komunat me dalje më të ulet dhe më të lartë në zgjedhjet e sotme në RMV
LEXO: U arrit censusi me daljen e votuesve deri në ora 18:30

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button