Bruksel, ekspozohen tramvajë të vjetër 150 vjet

Kompania e transportit publik (STIB) në kryeqytetin e Belgjikës, Bruksel, në kuadër të 150 vjetorit të vënies në shërbim të tramvajëve, i ekspozoi vagonët më të vjetër, raporton Anadolu Agency (AA).

Rreth 40 modele historike dhe të reja të tramvajëve të ekspozuar në Rrugën Mbretërore, hasën në interesim të madh nga qytetarët dhe turistët.

Disa qytetetarë në rrugë ishin veshur me veshje tradicionale të asaj kohe, para tramvajëve të përdorur për herë të parë në vitin 1869.

Gjatë aktivitetit qytetarët patën mundësinë të hyjnë brenda tramvajëve historik pa pagesë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button