Pas 31 vjetësh, i dashuruar me të shoqen si ditën e parë, Tom Hanks tregon sekretin e martesës së lumtur

Kanë tre dekada bashkë, por Tom Hanks dhe  Rita Wilson kanë një lidhje të bukur, që I ka rezistuar kohës. Kanë kaluar shumë gjëra bashkë, edhe vështirësi, por dashuria e tyre është bërë vetëm më e fortë, shkruan Bordo.al. 

Cili është sekreti? Aktori I jashtëzakonshëm hollivudian ka këto këshilla:

Mos u martoni përpara moshës 30-vjeçare- martesa sipas tij, kur dy partnerët vendosin ta hedhin këtë hap në një moshë të pjekur, e të mos jetë një vendim impulsiv

Mbështeteni njëri-tjetrin, tamam ashtu sic thuhet në premtimet e martesës, në të mirë, por edhe në të keq, sepse jeta ka edhe probleme e aty nevojitet përkrahja e njeriut që ke në krah.

Duajeni partnerin  për atë që është, dhe mos tentoni ta ndryshoni; në fund të fundit, ky është njeriu me të cilin u dashuruat fillimisht.

Bëni gjëra të vogla, të këndshme për të, bëjini ndonjë surprizë; mos I lini gjërat të zbehen edhe pse koha kalon, jepini një shkundje herë pas here.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button