Borë në Slloveni, pajisje dimërore të detyrueshme

Reshje bore në mëngjes kishte në zonën e Kranjska Gorës, dhe më vonë në Bohinj dhe në luginën e Selshës, njoftojnë mediat sllovene.

Qendra e Informacionit e Trafikut për Rrugët Shtetërore paralajmëroi shoferët se për shkak të kushteve të dimrit rruga që kalon rrugën Vrshiq, si dhe kalimi Korensko në anën austriake, është e mbyllur, transmeton TV21.

Pajisjet e dimrit janë të detyrueshme në rrugët në Gorenjska dhe rrugën në rajonin Predel.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button