fbpx

Kush agjëron me …

“Kush e agjëron ramazanin me besim dhe mbështetje të sinqertë te Allahu, do t’i falen mëkatet e kaluara”.

 

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button