fbpx

Në vendvotimet 2891 dhe 2884/1 në Çair deri tani votimi ka shkuar në rregull, pritet më shumë dalje (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *