Aksioni ekologjik i “Nëna dhe fëmija” dhe “Mos u bëj plehrë”, tashmë një javë mbeturinat e mbledhura kanë ngelur në rrugë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *