fbpx

Hidhërimin e mbështetësve të ASH dhe Lëvizjes Besa ndaj kandidatit Blerim Reka, nuk e shohim në tekst

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *