“Degradimi i ambientit jetësor – kërcënim për sigurinë nacionale”, sot përballje mes Rekës, Siljanovskës dhe Pendarovskit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *