fbpx

Burri i vërtetë kërkon dy gjëra….

“Burri i vërtetë kërkon dy gjëra: rreziqet dhe lojërat. Prandaj e kërkon gruan, si lodrën më të rrezikshme”

Thënie nga Fridrih Niçe.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button