fbpx

Kuvendi i RMV-së e miratoi Ligjin, përfshihet diskriminimi në bazë të identitetit gjinor dhe orientimit seksual

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *