fbpx

Reagon iniciativa“Ta Shpëtojmë Kodrën e Diellit”, të rehabilitohen 20 km të rrugës Tetovë-Kodër Dielli dhe jo vetëm 15 km

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *