fbpx

Greqia, Bullgaria dhe Serbia ndërtojnë hekurudha për 250km/orë, Maqedonia e kënaqur me 80 km/orë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *