fbpx

Në Gjykatën Penale sot do të mbahen seanca të “Titanik”, “Dhuna në Komunën Qendër”, “Spiuni” dhe “Lëndina”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *