fbpx

Gostivar: Janë djegur rreth 30 goma të automjeteve të vjetra, policia dhe zjarrfikësit kanë intervenuar (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *