fbpx

Drejtoria për Zbatimin e Sanksioneve publikoi detaje për rrahjen e Janakieskit dhe Ristovskit në Burgun e Shutkës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *