fbpx

Rrahja e Janakieskit dhe Ristovskit, dorëheqja e drejtorit të Burgut të Shutkës do të shqyrtohet pas zgjedhjeve

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *