fbpx

Më 20 dhe 21 shkurt do të mbahet “Shkupi UP Fest – Stand Up Comedy” (VIDEO)

Më 20 dhe 21 shkurt 2019-të, do të mbahet edicioni i dytë i Shkupi UP Fest – Stand Up Comedy”, transmeton Portalb.mk.

Shkupi UP Fest – Stand Up Comedy” do të mbahet në Teatrin Popullor të Maqedonisë, me fillim prej ora 20:30.

Pjesëmarrës do të jenë artistët: Bes Kallaku, Kushtrim Qerimi, Fakron Aliu, Alion Çaçi, Eldin Shiroki, Visar Etemi, Mentor Shuki, Romir Zalla, Artan Ibishi, Muzafer Etemi, Gent Hazizi, “Ue Ue Show”, Edi Kastrati dhe Julian Deda.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button